De Klussenier Patrick de Vos
De Klussenier Patrick de Vos

Adelaertstraat 26
5625 HD Eindhoven

Dien uw offerte-aanvraag in   

040 843 43 33
06 2119 7023
patrickdevos@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 61917826

Even voorstellen

Mijn naam is Patrick de Vos, samen met Joyce en onze twee kinderen woon ik met veel plezier in Eindhoven. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Ik werk m’n hele leven al in de bouw en ’s avonds of in de weekenden werd ik regelmatig ingeschakeld om een klusje of grotere verbouwing uit te voeren. Door mijn brede ervaring kan ik iedere opdracht vakkundig uitvoeren.

Voor installatiewerk, tegelwerk, badkamerrenovatie, het plaatsen van keukens, gasleidingen bent u bij mij aan het juiste adres. Maar ook voor zonwering, alles op het gebied van timmerwerk, onderhoud en renovatie aan uw woning.

U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, hebt u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact op of kijk voor meer informatie op www.klussenierpatrickdevos.nl.  

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...